Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Όμορφες προτάσεις εξωτερικής διακόσμησης, για υπέροχα Χριστούγεννα στο σπίτι σας!

Τοκ-τοκ” τα Χριστούγεννα μας χτυπούν την πόρτα και μαζί με αυτά οι καλεσμένοι που θα υποδεχθούμε στο σπίτι μας τις γιορτινές ημέρες. Η γιορτή αρχίζει από την είσοδο και γι’ αυτό πρέπει να είναι αντάξια των ημερών: Λαμπερή και όμορφη.

Τα Χριστούγεννα είναι τόσο χαρούμενη και γεμάτη φως γιορτή, που η εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού δε θα μπορούσε να λείπει. Δημιουργήστε εορταστική ατμόσφαιρα στην είσοδό σας, για να απολαύσετε και να μεταφέρετε τη χαρά των Χριστουγέννων γύρω από το σπίτι σας.

Ξεκινήστε από τον στολισμό της εξώπορτας, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, διακοσμώντας την με στεφάνια, κλαδιά από έλατα ή ελιά, γκι και κουκουνάρια, καμπάνες, μπάλες, διακοσμητικά γούρια (πέταλο, ρόδι) για καλή τύχη , τυλιγμένα με κορδέλες με γιορτινά χρώματα (κόκκινες, χρυσές, ασημί), για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή και φιλόξενη είσοδο και να υποδεχθείτε με τον καλύτερο τρόπο τον ερχόμενο χρόνο! Για να δώσετε στο χώρο μια νότα ζεστασιάς και γιορτινής διάθεσης, τοποθετήστε φαναράκια ή συνθέσεις με μονόχρωμους τόνους λαμπάκια, μικρά δεντράκια σε κάθε άδεια γωνιά με στολίδια και κορδέλες, οτιδήποτε σας εκφράζει, διατηρώντας μία μίνιμαλ αισθητική για να είναι όσο πιο απλό και αρμονικό γίνεται.

Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που ακολουθούν για να δώσετε στην είσοδο σπιτιού σας τον απαραίτητο Χριστουγεννιάτικο τόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *