Τρόποι Πληρωμής

Η Ioni Deco σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες της εταιρείας μας, συμπληρώνοντας στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε προτού προχωρήσετε στην κατάθεση να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για επιβεβαίωση της άμεσης διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων.

Eurobank: IBAN GR0602603800000690200603664

Alpha Bank: IBAN GR5401406840684002002015408

Πειραιώς: IBAN GR4801724540005454098729169

Όνομα δικαιούχου : ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ι.Κ.Ε.

Παρακαλούμε έπειτα από την κατάθεσή σας, να μας ενημερώσετε σχετικά τηλεφωνικώς στο 2645023329 ή 6947 707623 ή να στείλετε το καταθετήριο με e-mail στο sales@ionideco.gr, για την άμεση εκτέλεση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας , μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Eurobank.

Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας paypal.

Με την παραλαβή των εμπορευμάτων μπορείτε να πληρώσετε στο συνεργαζόμενο courier. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μία πάγια χρέωση 2 ευρώ.  

Η δυνατότητα αντικαταβολής δεν ισχύει  για τις αποστολές με μεταφορική εταιρεία και θα πρέπει να επιλεχθεί άλλος τρόπος εξόφλησης της παραγγελίας.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα...

3,00€ για δέματα βάρους έως 2 kg                                                              5,00€ για δέματα βάρους 3-5 kg

Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.

Οι αποστολές με μεταφορική εταιρεία επιλέγονται για αποστολές προϊόντων μεγάλου όγκου και βάρους με ελάχιστη χρέωση  5,00€ (μπορεί να αυξηθεί αναλόγως όγκου και βάρους του προϊόντος) και ισχύει για παραλαβή από τα καταστήματα των μεταφορικών εταιρειών. Οι παραδόσεις των προϊόντων  κατ’ οίκον από υπάλληλο της μεταφορικής , γίνονται πρωινές ώρες και επί πεζοδρομίου, στην είσοδο της κατοικίας σας. Αν το δέμα σας είναι μεγάλου όγκου/βάρους και πρέπει να ανέβει σε όροφο, είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Μπορείτε να επιλέξετε την μεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί ή δική μας συνεργαζόμενη. Για τις αποστολές με μεταφορική εταιρεία δεν γίνονται δεκτές οι αντικαταβολές και πρέπει να επιλεχθεί άλλος τρόπος εξόφλησης της παραγγελίας.

Για αγορές προϊόντων αξίας 80€ και άνω η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ (εξαιρούνται οι απομακρυσμένες περιοχές και τα προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους π.χ. έπιπλα) 

Ενδέχεται σε ορισμένες απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές  της επαρχίας/νησιά, να μην ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις και να χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή με  email για το κόστος αποστολής. 

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 1-10  εργάσιμες μέρες (εκτός αργιών) για όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση καθυστέρησης, λόγω έλλειψης του προϊόντος  της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης.